Bevakad

Övervakad långtidsparkering landvetter som är nära och beläget i ett stillsamt område. På långtidsparkeringen parkerar du din bil säkert då det ingår i priset oavsett under hur lång tid du vill parkera.  Parkeringen är inhägnad, hela området är även kameraövervakad och upplyst med rörelsedetektorer som garanterar din säkerhet. Långtidsparkering landvetter har funnits i området sedan 1990, och hittills så har vi inte haft några problem med detta.

 

KAMERAÖVERVAKNING

Hos oss är din bil helt säker då vi har 24 timmar/dygns kameraövervakning. Rörelsedetektorer som reagerar på minsta lilla. Bara detta skrämmer iväg dem som har minsta tanke om brott. Ställer man sin bil på en oövervakad plats så bör man vara medveten om att det medför en hel del kostnader. Så var på den säkra sidan och parkera din bil på en trygg plats. Långtidsparkering landvetter har funnits i området sedan 1990, och hittills så har vi inte haft några problem med detta.

 

INHÄGNAT OMRÅDE

Långtidsparkeringen Landvetter ligger i ett inhägnat område. Ligger i ett avlägset och stillsamt område som inte attraherar inbrotttjuvar eller biltjuvar. Vi har också taggtråd vilket försvårar kraftigt för en brottsling att ta sig in i området. Detta tillsammans med övriga säkerhetsåtergärder så kan du slappna av på din resa och veta attbil står tryggt hos oss.

 

MONITOR ÖVERVAKNING

Under dagtid så är parkeringen monitorövervakad, där vi ser allt vad som händer och sker i realtid. Än så länge så ligger vi i bland de bästa alternativen prismässigt om du vill att din bil skall stå säkert i förvar. Vi erbjuder även flertalet andra tjänster så som bilservice, starthjälp mm. Detta ingå också i priset när du parkerar din bil hos oss.

 

 

Detta är långtidsparkering landvetter, parkering flygplats landvetter, parkering härryda, långtidsparkeringen