Om oss

Långtidsparkering landvetter – Långtidsparkeringen.se är en bevakad parkering i Härryda med närhet till Landvetter Flygplats. Fri transport till och från flygplats i samband med parkering. Parkering är belägen på industrivägen 2. I detta område har långtidsparkering funnits sedan i början av 1990-talet. Så vi har varit med ett bra tag. Konkurrenskraftiga priser så klart! Långtidsparkeringen.se – Långtidsparkering Landvetter är asfalterad och har platser som är markerade med platsnummer. När du parkerar får du en förutbestämd plats vilket gör att du enkelt hittar din bil när du kommer hem från semestern. Transport till flygplats tar ca 5 min. Telefon! 0706-061616 eller 0301-302 00.

På långtidsparkeringen parkerar du din bil säkert, parkeringen är instängslad. Hela området är kameraövervakad och upplyst. Vi ligger nära och transfer  till o från flygplats tar ca 5 min. Vi  hämtar och lämnar ca 30m från avgång/ankomsthallarna och Ni slipper att gå i regn och rusk.  Vi hämtar er dygnet runt oavsett om ert plan är försenat! 

Bilservice & starthjälp
Vi  erbjuder vi även gratis starthjälp när du parkerar hos oss. Ni kan även få Er bil  framkörd, snö- och isfri. Vi finns alltid till förfogande för att svara på dina frågor kring parkeringsplatsen. Skulle det vara så att ni akut inser att ni lämnat något i bilen och ni inser detta när ni står i väntan på flyget så se då bara till att höra av er till oss så försöker vi hitta en snabb lösning för att lösa problemet. Vi jobbar uteslutande med att alltid ha nöjda återkommande kunder. Långtidsparkeing landvetter, det billigare och bästa alternativet där övervakning ingår och övriga servicetjänster ingår. Klicka vidare på Kontakta oss om du skulle ha några frågor, eller om du bara är nyfiken på vad vi kan hjälpa dig med. Långtidsparkeing Landvetter – Hos oss är din bil i säkert förvar!